Salgsbutikken A/S

Projekt Info

Dandomain Webshop med responsive webdesign

Det er Mediehuset ePro som står bag webdesignet til Salgsbutikkens webshop. Webshoppen er lavet med Dandomain webshop8. Salgsbutikken havde allerede en Dandomain webshop og vi havde derfor en lang række data til rådighed da vi skulle udvikle siden. Et hovedformål med det nye design var at få webshoppen til at konverterer mere med det eksisterende antal besøgende.

Professionel logo

Vi har lavet logoet til Salgsbutikken.dk. Et simpelt logo I en enkelt farve. Farven på logoet ligger tæt op af Salgsbutikkens daværende eksisterende farver. I forbindelse med produktion af logoet har vi dog også slået fast hvilken farve der tages udgangspunkt i til fremtidig markedsføring.

Flere salg med konvertering

Da vi overtog Salgsbutikken lå de på en konvertering omkring 2% som er meget standard for hjemmesider der ikke er blevet konverteret. Over en periode på 2 år (2014,2015) har vi hævet Salgsbutikken til 7%. Altså en stigning på omkring 350% flere salg.

Kundeservice optimering

Ved at optimere kundeservice delen på Salgsbutikkens webshop har vi stort set halveret antallet af support henvendelser, hvilket betyder at Salgsbutikkens ansatte får tid til at løse andre opgaver og mere tid til hver enkelt kunde som henvender sig. Vi har blandt andet optimeret ved at besvarer en række en spørgsmål som gik igen. Derudover har vi udvidet kundeservice med en reklamationsafdelingen, således at kunderne kan behandles i hver sin afdeling, hvilket gør det lettere at optimerer den kundeservices som tilbydes pr. telefon eller email, ved f.eks. at udvikle automatiske emails til f.eks. reklamation, da denne process er ens for alle.

Flere besøg med søgeoptimering

I en periode på 2 år har vi stået for Salgsbutikken søgeoptimering og i samme periode opnået topplacering på ord som “Mobiltelefon”, “Smartphones” og mange andre ord og long-tails. I perioden er Salgsbutikken steget fra ca. 700 daglige besøgende til +1400 daglige besøgende. Altså en fordobling af besøgstallene. Dette skal ligges sammen med den øgede konvertering, som nu konverterer mere end 7% af de besøgende.

Salgsbutikken på facebook

Igennem en periode på 2 år har vi administreret Salgsbutikkens facebook side med daglige opslag, samt afholdelse af en facebook konkurrence. I perioden er Salgsbutikken gået fra 400 likes til over 1000 likes. Uden brug af annonce kroner på facebook, annoncering på facebook eller boost af opslag på facebook.

Busreklame, Radioreklame & Stadionskilte

Vi har igennem mange år arbejdet med Salgsbutikken og lavet rigtig mange ting for Selskabet. Vi har blandt andet sørget for busreklamer til lokale busser I Roskilde, samt stadionskilte på Roskildes lokale Stadion

YouTube video

Ingen webshop uden en professionel intro video. Vi har selvfølgelig også lavet en video til Salgsbutikken. Som udgangspunkt for at starte deres YouTube kanal op med henblik på senere at få produceret produktvideoer.

Produktoprettelser

Vi har igennem 2 år oprettet mere end 500 produkter på Salgsbutikkens webshop, ligesom vi har optimeret alle Salgsbutikkens billeder, inkl. eksisterende produkter. Ialt omkring 1000 produktbilleder med søgeoptimering.